Türkyılmaz’dan miniklere ‘başarılı olun’ öğüdü

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’dan miniklere ‘başarılı olun’ öğüdü.

Türkyılmaz’dan miniklere ‘başarılı olun’ öğüdü

ÖMER BİLİK

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79. yıldönümü nedeniyle geçtiğimiz kasım ayında düzenlenen Cumhuriyetin Doğduğu Kent Mudanya’nın Çocuklarından Atatürk’e Mektuplar Yarışması’na katılan Atatürk Ortaokulu’nun öğrencileriyle buluştu.

İlk ve ortaokulları kapsayan 2 kategoride yarışan miniklerin yazdığı 10 mektup, kendi dallarında birinci seçildi. Belediye bu 10 minik öğrenciye tablet hediye etti. Yarışmaya katılan bin 280 çocuğa da okullarında Atatürk imzalı çanta hediye ediliyor. Mudanya Güzelyalı Atatürk Ortaokulu’nda bu yarışmaya katılan 97 çocuk da Türkyılmaz’ın elinden hediyelerini aldılar. 

Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Cumhuriyetimizi kuran ve emanet eden Atatürk’e öylesine güzel mektuplar yazdınız ki, derece yapmakta zorlandık. Sizin tertemiz duygularınız, düşünceleriniz Ata’mıza olan sevginizi ifade ettiniz, bizi çok mutlu ettiniz. Size verdiğimiz sözlerde 23 Nisan haftasında hep beraber aileleriniz ve öğretmenlerinizle Anıtkabir’e gideceğiz. Ayrıca sizlerin yazdığı mektupları kitap haline getiriyoruz. Bir tanesi Anıtkabir’e hediye edilip, diğerleri de sizlere verilecek. Sizden sonraki nesli de siz yetiştireceksiniz. Kendinize çok iyi bakın, derslerinizde çok başarılı olun” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X