Turquality mağazaya büyük destek

Turquality Destek Programı kapsamına alınan şirketlerin, Turquality sertifikasını haiz markalı ürünleriyle hedef pazarlarda franchising sistemiyle faaliyete geçirecekleri mağazaların kira giderlerine yüzde 50 destek sağlanacak.

Turquality mağazaya büyük destek

İlgili tebliğ Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Söz konusu sistemle faaliyete geçirilen toplam azami 100 mağaza için aynı mağazaya en fazla 2 yıl süresince ve yıllık mağaza başına azami 800 bin lira olmak üzere kira giderleri ile mağaza başına azami 400 bin lira olmak üzere kurulum ya da dekorasyon harcamaları ve konsept mimari çalışmaları yüzde 50 oranında desteklenecek. Destek unsurlarından yararlanmak için şirketlerin başvuru formu ve ekindeki belgelerle doğrudan Ekonomi Bakanlığına müracaat etmesi, ön inceleme yapılması ve markanın Bakanlık tarafından Turquality Destek Programı kapsamına alınması gerekecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X