TÜSİAD genç girişimciler arıyor

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’nin (TÜSİAD) üniversite öğrencilerine yönelik girişimcilik programı olan ‘TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!’ın 2020 dönemi başvuruları başladı.

TÜSİAD genç girişimciler arıyor

Başvurular, ‘bugenclikteisvar.com’ adresinden 9 Aralık 2019’a kadar yapılabilecek. Programın finali ise 6 Mayıs 2020’de gerçekleştirilecek. İlk 3 ekibe toplam 150 bin lira ödül verilecek. TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! Çalışma Grubu Başkanı İzel Levi Coşkun, yaptığı açıklamada, bir iş fikri yarışması olarak başlayan programın Türkiye’nin en kapsamlı erken aşama girişimcilik programına dönüştüğünü belirterek, ‘’Program sayesinde 2011’den bu yana Türkiye’nin geleceği olan gençlerimize, fikirlerini özgürce ifade edebilecekleri, birbirlerinden öğrenebilecekleri, birçok farklı paydaşla etkileşim içinde olabilecekleri eşsiz bir platform sunuyor ve onların girişimcilik hayallerine ortak oluyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X