Tutuklanan gencin gözyaşları

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, otomobil hırsızlığı zanlısı, cezaevi yolunda annesine sarılarak gözyaşı döktü. Fenalaşan anneyi vatandaşlar teselli etmeye çalıştı.

Tutuklanan gencin gözyaşları

Üçevler Mahallesi’nde Sebze ve Meyve Hali yakınlarında park halinde olan özel otomobil, geçen pazar gecesi düz kontak yapılmak suretiyle çalındı. Otomobilinin park ettiği yerde olmadığını fark eden sahibi, durumu emniyete bildirdi. Emniyet ekipleri, çalınan otomobilin bulunması için geniş çaplı araştırma başlattı. Otomobil pazartesi sabaha karşı Üçevler’de maddi hasara uğramış halde bulundu.

Araçtaki parmak izinin daha önce hırsızlıktan sabıkası bulunan 19 yaşındaki İ.A.’ya ait olduğu ortaya çıktı. Zanlı, polis tarafından yakalandı. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen genç, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Adliye binasından çıkarılan genci gören annesi N.A., polisler arasındaki çocuğuna sarılıp ağladı. İ.A. da gözyaşları arasında cezaevinin yolunu tuttu. Anne N.A. baygınlık geçirince, çevredeki vatandaşlar yardıma koştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X