Tuvalete gidemeyince idrarını yönetmenin yüzüne attı

Hayatlarına özendiğimiz ünlüleri daha yakından tanımak ister misiniz? Kimi yönetmeninin suratına idrar attı, kimiyse repliklerini ezberlemek bebek oyuncunun bezine yazarak okudu. İşte ünlüler dünyasının en garip olayları…

Tuvalete gidemeyince idrarını yönetmenin yüzüne attı

Katie Holmes’un hamileliği sırasında Tom Cruise evlerine kişisel kullanım için bir ultrason cihazı almıştı. Böylelikle ikili her istediği zaman kızları Suri’yi görebilecekti.

Tuvalete gidemeyince idrarını yönetmenin yüzüne attı - Sayfa 1

Oscar ödüllü oyuncu Rita Moreno’nun bir dönem Marlon Brando ile bir ilişkisi olmuştu ve Moreno sırf Brando’yu kıskandırabilmek için sonradan Elvis Presley ile ilişki yaşamaya başladı.

Tuvalete gidemeyince idrarını yönetmenin yüzüne attı - Sayfa 2

“Aslan Kral” çizgi filmini izleyenlerin yakından tanıdığı bir isim olan oyuncu Matthew Broderick, 1987 yılında Kuzey İrlanda’da bir trafik kazasına karıştı ve yanlışlıkla iki kadının ölümüne sebep oldu.

Tuvalete gidemeyince idrarını yönetmenin yüzüne attı - Sayfa 3

Sherlock ve Dr. Strange gibi herkesin beğenisini kazanmış olan yapımların başrol oyuncusu Benedict Cumberbatch, 2005 yılında Güney Afrika’daki bir program çekimi sırasında altı kişi tarafından silah zoruyla kaçırılıp rehin tutuldu.

Tuvalete gidemeyince idrarını yönetmenin yüzüne attı - Sayfa 4

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez, konserleri öncesi renklerle dikkatinin dağılmasından hoşlanmıyor. Bu sebeple soyunma odasını tamamen beyaz mobilyalarla döşemiş.

Tuvalete gidemeyince idrarını yönetmenin yüzüne attı - Sayfa 5

Chinatown filminin çekimleri sırasında, oyuncu Faye Dunaway ile yönetmen Roman Polanski arasında oldukça enteresan bir olay yaşandı. 

Tuvalete gidemeyince idrarını yönetmenin yüzüne attı - Sayfa 6

Polanski, Dunaway’in çekim esnasında tuvalete gitmesine izin vermeyince sinirlenen Dunaway, bir bardağın içine işeyip idrarı yönetmenin suratına döktü.

Tuvalete gidemeyince idrarını yönetmenin yüzüne attı - Sayfa 7

Mr. Bean rolüyle tanıdığımız aktör Rowan Atkinson, 2001 yılında büyük bir faciadan kıl payı kurtuldu. Rowan Atkinson, özel uçağıyla yolculuk yaparken uçağın pilotu Afrika üzerinden geçtikleri esnada kendinden geçti. 

Atkinson daha önce hiç uçak kullanmamış olmasına rağmen kontrolleri eline almak zorunda kaldı. Bir süre sonra pilotun bilinci yerine gelince ikili uçağı kaza yapmadan indirmeyi başardı.

Tuvalete gidemeyince idrarını yönetmenin yüzüne attı - Sayfa 8

Tom Hanks gerçek bir daktilo hayranı ve koleksiyonunda 250’den fazla daktilo bulunuyor. Ayrıca kendisi bu hobisini duyurmaktan da zerre çekinmiyor, hatta bununla ilgili New York Times’a bir yazı bile yazmışlığı var.

Tuvalete gidemeyince idrarını yönetmenin yüzüne attı - Sayfa 9

Robert Downey Jr., hayatı boyunca uyuşturucu bağımlılığı ile mücadele etti ve belki inanmayacaksınız ama bu süreçte Burger King’in ona büyük yardımı oldu.

2003 yılında uyuşturucu kullandıktan sonra Burger King’in yolunu tutan RDJ, yediği hamburgerin tadından rahatsız olup ‘bir şeylerin ters gittiğini’ düşündü ve haplarını okyanusa attı.

Tuvalete gidemeyince idrarını yönetmenin yüzüne attı - Sayfa 10

Bundan yıllar yıllar önce, Billy Bob Thornton ve Angelina Jolie hala birlikteyken iki sevgili içinde birbirlerinin kanı olan kolyeler takıyorlardı.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X