TV programlarına çıkan sahte profesör yakalandı

Lise mezunu olduğu halde kendisini profesör olarak tanıttı… Hatta 10 binden fazla beyin tümörü ameliyatı yaptığını iddia etti. Sahte profesör Cüneyt Turan İstanbul’da gözaltına alındı.

TV programlarına çıkan sahte profesör yakalandı

Cüneyt Turan’ın çevresine kendini beyin, sinir ve omurilik cerrahi olarak tanıttığı ortaya çıktı. Mali Şube Müdürlüğü ekipleri, Gülhane Askeri Tıp Akademisi mezunu olduğunu iddia eden, Cüneyt Turan’ı gözaltına aldı. 

Zanlının sosyal medyada, 1985-1986 yıllarında Almanya Hamburg Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde ve ABD’de beyin tümörleri üzerine ihtisas yaptığını, 10 binin üzerinde beyin tümörü ameliyatını başarılı şekilde gerçekleştirdiğini anlattığı tespit edildi. Şimdiye kadar hiçbir hastasının hayatını kaybetmediğini de iddia eden Cüneyt Turan’ın aslında lise mezunu olduğu anlaşıldı. 

Turan’ın, birçok ulusal kanalda sağlık programlarına katıldığı, üniversitelere konuşmacı olarak çağırıldığı ve öğrencilere seminerler verdiği de tespit edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X