Üç aylık gelin bıçaklanarak öldürüldü

Van’ın Erciş ilçesinde marketten ekmek aldıktan sonra evine gelen üç aylık evli olan kadın, bıçaklanarak öldürüldü.

Üç aylık gelin bıçaklanarak öldürüldü

Adnan Menderes Mahallesi’ndeki TOKİ konutları 4. Etap’ta oturan Büşra Çiftçi (20), marketten ekmek aldıktan sonra evine döndü. Eve girdiğinde henüz kimliği belirlenemeyen bir kişiyle karşılaşan Çiftçi, bıçaklı saldırganla boğuşmaya başladı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Çiftçi, komşusunun kapısını çalarak yardım istedi.

YOLDA HAYATINI KAYBETTİ

      

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası ambulansa alınan Çiftçi, Erciş Devlet Hastanesi’ne götürülürken yolda hayatını kaybetti. Çiftçi’nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Van Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

TOPRAĞA VERİLDİ

Van’ın Erciş ilçesinde kimliği belirsiz bir kişinin öldürdüğü Büşra Çiftçi’nin (20) cenazesi, Tekevler Mahallesi’ndeki mezarlığa göz yaşları arasında defnedildi. Cenazede öldürülen genç kadının ailesi, eşi ve yakınları, güvenlik güçlerinden katilin bir an önce yakalanmasını istedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X