Üç dakikada diş beyazlatma yöntemleri

Beyaz dişler güzelliğin en önemli unsurlarındandır. Evinizde bulunan malzemelerle üç dakikada doğal diş beyazlatma yöntemleri için haberimize göz atın.

Üç dakikada diş beyazlatma yöntemleri

Zamanla dişlerimizin sararması çok doğaldır. Biz evinizde kolaylıkla bulabileceğiniz kısa, pratik ve doğal diş beyazlatma yöntemlerini sizin için derledik.

uc-dakikada-dis-beyazlatma-yontemleri-11444445.jpeg

Muz kabuğu

–  Taze muz kabuğu

Taze muz kabuğunun beyaz kısmını dişlerinizin üzerine sürün. Muz kabuğunu kullandıktan sonra dişlerinizi fırçalayın. Bu yöntemi haftada 2 veya 3 kez tekrarlayabilirsiniz.

Muz kabuğu, diş minesini yeniden canlandıran ve gülüşünüze parlaklığı geri kazandıran magnezyum, manganez ve potasyum açısından zengin bir besindir.

uc-dakikada-dis-beyazlatma-yontemleri-11444458.jpeg
 

Çilek ezmesi

–    2-3 adet çilek

İki veya üç büyük çileği ezip bir macun haline getirin. Çilek ezmesini dişlerinize diş fırçası yardımıyla uygulayın. Üç ila beş dakika arası bekletip ağzınızı suyla çalkalayın. Göz kamaştıran bir gülümseme ile ödüllendirileceksiniz. Bu karışımı haftada bir kez kullanın. Daha fazla kullanmak diş minenize zarar verip zayıflatabilir.

uc-dakikada-dis-beyazlatma-yontemleri-11444454.jpeg
 

Zerdeçal tozu

–    1 çay kaşığı zerdeçal
–    Yarım yemek kaşığı hindistan cevizi yağı
–    1 veya 2 damla nane esansiyel yağı

Nasıl yapılır?

Bir çay kaşığı zerdeçal, yarım yemek kaşığı hindistan cevizi yağı ve bir veya iki damla nane esansiyel yağını bir kaba koyup karıştırın. Nazikçe dişlerinizi fırçalayın. Üç ila beş dakika bekletip ağzınızı su ile çalkalayın. İstediğiniz sonuca ulaşana kadar haftalık olarak tekrarlayın. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X