Uçuruma yuvarlanan motosikletli hayatını kaybetti

Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde, 38 yaşındaki Sunay Çelik yönetimindeki motosiklet, kontrolden çıkıp uçuruma yuvarlandı. Ağır yaralı olarak İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Çelik, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Uçuruma yuvarlanan motosikletli hayatını kaybetti

Kaza, dün gece Cerrah Mahallesi’nde meydana geldi. İnegöl’deki özel bir hastanede temizlik görevlisi olarak çalışan Sunay Çelik, arkadaşlarıyla eğlendikten sonra Cerrah Mahallesi’ndeki evine gitmek üzere plakası olmayan tescilsiz motosikleti ile yola çıktı. Mıcır dökülü yolda virajı dönüşte kayıp kontnolden çıkan motosiklet, yolun sağındaki uçuruma yuvarlandı. Ağaca çarpan motosikletin sürüsü Sunay Çelik, ağır yaralandı.

 

 

Yoldan geçerken kazayı gören bir sürücünün haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılan evli ve iki çocuk babası Sunay Çelik, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazayla ilgili soruşturmaya başlandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X