Ucuz halı izdihamı!

Bursa’da, indirim yapan bir halı mağazasında izdiham yaşandı. Şehir dışından gelen bir firma, halıları üçte bir fiyata satışa sununca mağaza önünde uzun kuyruklar oluştu.

Ucuz halı izdihamı!

Merinos, Padişah, Dinarsu gibi markaların çok ucuz fiyata satılmasını fırsat bilen vatandaşlar mağazaya akın etti. 

Bursalıların büyük ilgi gösterdiği mağaza önünde saatlerce bekleyen vatandaşların içeri bir anda girmesiyle izdiham yaşandı. Görevliler kontrolü sağlamakta zorlandı. Merkez Osmangazi ilçesi İnönü Caddesi’nde bulunan mağazanın, stoklarındaki halıları bitirinceye kadar hizmet vereceği öğrenildi.

600 lira değerindeki halıların 99 liraya, 100 lira değerindeki paspasların 10 liraya, 50 lira değerindeki klozet takımlarının 3 liraya satıldığını gören vatandaşlar, ürün sahip olmak için adeta birbiriyle yarıştı. Ucuz halılara sahip olmak isteyen vatandaşlar arasında küçük çaplı tartışmalar da çıktı.

Bin 200 lira değerindeki halıyı 200 liraya satın aldığını söyleyen Ahmet Kuru, “Normalde tanesi 600 lira olan halıların burada iki tanesini 200 liraya aldım. 2 buçuk saattir bekliyorum. Araç kiralayıp satın aldığım halıları eve götüreceğim” dedi.

Mağaza önünde uzun kuyruk oluşturan vatandaşlardan Nazan Yılmazel, “Kadınlara ucuzluk denilince akşama kadar bile bekleyebiliriz. Kapılar açılana kadar buradayız” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X