UEFA Avrupa Ligi maçlarının yayıncısı belli oldu!

UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcilerimiz Akhisarspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin maçlarını yayınlayacak kanal belli oldu.

UEFA Avrupa Ligi maçlarının yayıncısı belli oldu!

Bu akşam oynanacak 3 karşılaşma da BeinSports’tan naklen ekranlara gelecek.UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele eden Akhisarspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin maçlarını yayınlayacak kanal, karşılaşmaların başlamasına az bir süre kala belli oldu. Maçlar, BeinSports’tan naklen yayınlanacak.

Beşiktaş-Sarpsborg: beIN SPORTS Haber ve beIN SPORTS 1 

Akhisarspor-Krasnodar: beIN SPORTS 2 

Dinamo Zagreb-Fenerbahçe: beIN SPORTS Haber ve beIN SPORTS 1 

3 maç da şifresiz olarak yayınlanacak.

İşte beIN SPORTS’tan yapılan açıklama:

UEFA Avrupa Ligi’nin Türkiye yayın haklarına ilişkin görüşmeler henüz tamamlanmamış olmasına karşın Akhisar Belediyespor, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin bu akşamki karşılaşmaları beIN SPORTS tarafından şifresiz olarak naklen yayınlanacak.

Digiturk abonesi olmayan futbolseverler de Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin karşılaşmalarını Türksat uydusu üzerinden, Kablo TV ve Turkcell TV+ platformlarından ve ayrıca Youtube beIN SPORTS hesabından yayın yapan beIN SPORTS HABER*’den izleyebilecekler.

UEFA Avrupa Ligi’nin Türkiye yayın haklarına ilişkin görüşmeler, döviz kurunda yaşanan suni dalgalanmaların etkisiyle ne yazık ki halen devam ediyor. UEFA Avrupa Ligi heyecanını sporseverlere yaşatabilmek için her türlü fedakarlığı göze alarak yürüttüğümüz bu görüşmelerde, yayın haklarını elinde bulunduran şirket ile karşılıklı mutabakat henüz sağlanamadı.

Bununla birlikte temsilcilerimiz Akhisar Belediyespor, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’ndeki ilk mücadelelerini heyecanla bekleyen tüm futbolseverlerin karşılaşmaları izleyebilmesi için, sadece bu maçlara özel olarak yaptığımız anlaşma çerçevesinde, müsabakaların bu akşam beIN SPORTS HABER HD, beIN SPORTS HD1 ve beIN SPORTS HD2 kanallarından naklen ve şifresiz yayınlanacağını kamuoyunun bilgisine sunar; resmi iletişim kanallarımız haricinde yapılacak hiçbir açıklamaya itibar edilmemesini önemle rica ederiz.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X