Ülkü Ocakları’nda Görev Değişimi

Denizli Ülkü Ocakları İl Başkanı Hüseyin Ülgen, görevi Murat Naci Öncel’e devretti. İki yıl önce Ülkü Ocakları Denizli İl Başkanlığına getirilen H…

Ülkü Ocakları’nda Görev Değişimi

Denizli Ülkü Ocakları İl Başkanı Hüseyin Ülgen, görevi Murat Naci Öncel’e devretti. İki yıl önce Ülkü Ocakları Denizli İl Başkanlığına getirilen Hüseyin Ülgen, görevini Murat Naci Öncel’e devretti. Ülkü Ocakları İl Başkanlığı binasında gerçekleşen devir teslim törenine Ülkü Ocakları Genel Merkez Yöneticisi Soner Deniz ve çok sayıda ülkücü katıldı. Görevi devreden Hüseyin Ülgen, yaptığı konuşmada, görev süresi boyunca kendisine destek olan herkese teşekkür ederek helallik istedi. Ülgen, Göreve yeni atanan Murat Naci Öncel’e başarılar diledi. Görevi devralan Murat Naci Öncel de yaptığı konuşmada, Ülgen ve ekibine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Öncel, “Ülkemizin yaşadığı bu sıkıntılı süreçte Ülkücü harekete büyük görevler düşmektedir. Sorumluluğumuz her zamankinden ağırdır. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi. Konuşmaların ardından Türk bayrağı ve Kur’an-ı Kerim öperek teslim edilmesinin ardından görev değişikliği gerçekleştirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X