Ulucami’de büyük ilgiyle karşılandı

Bursa’ya gelen İran İslam Cumhuriyeti 6. Cumhurbaşkanı Prof. Dr. Mahmud Ahmedinejad, Ulucami’de vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Ulucami’de büyük ilgiyle karşılandı

Mahmud Ahmedinejad, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı tarafından düzenlenen ‘Erbakan’ı Anma ve Anlama Gecesi’ne katılmak üzere Bursa’ya geldi. İlk olarak Dürdane rampasında Fatih Erbakan tarafından karşılanan Ahmedinejad, daha sonra otelde dinlendi. Cuma namazı için Ulucami’ye giden Ahmedinejad, vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı. Cami çıkışında kendisini bekleyen kalabalığı selamlayan Ahmedinejad, ‘Kahrolsun İsrail’ sloganları atan vatandaşlara el salladı.

Mahmud Ahmedinejad, Ulucami’nin ardından 1964 yıllarında Ayetullah Ruhallah Humeyni’nin merkez Yıldırım ilçesinde kaldığı evi ziyaret etti. Evin şu anki sahipleri olan Tayfun Köktay (Eroğlu), Zeynep Aygün ve Mine Eroğlu ile sohbet eden Ahmedinejad, ikram edilen Türk kahvesinin de tadına baktı. Daha sonra evin önünde hatıra fotoğrafı çektiren Ahmedinejad, dinlenmek üzere otele gitti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X