Uludağ Üniversitesi’nde değişim  MYO’larla sürüyor 

Uludağ Üniversitesi’nde değişim rüzgârı devam ediyor.

Uludağ Üniversitesi’nde değişim  MYO’larla sürüyor 

Rektörü Ahmet Saim Kılavuz, meslek yüksekokullarında da kan değişikliğine gidiyor. Rektör Kılavuz, 15 meslek yüksekokulunun 9’una yeni yöneticiler atadı.  Yapılan yeni değişikliklere göre Karacabey MYO’ya ve MEYOK Koordinatörlüğü’ne Prof. Dr. Soner Altun, Mustafakemalpaşa MYO’ya Doç. Dr. Mehmet Öz, İnegöl MYO’ya Prof. Dr. Hikmet Sami Yıldırımhan, Sosyal Bilimler MYO’ya Prof. Dr. Özhan Çetinkaya, Keles MYO’ya Doç. Dr. İlker Arıcan, Orhaneli MYO’ya Prof. Dr. Çağatan Taşkın, Orhangazi MYO’yaDoç. Dr. Fatih Karpat, Sağlık Hizmetler MYO’ya Prof. Dr. Elif Moğol, Teknik Bilimler MYO’ya Prof. Dr. Mehmet Karahan atandı. Yeni yöneticiler görevlerine başladı. 

“YENİ SOLUK GETİRİYORUZ”…

Üniversiteyi her anlamda daha ileri taşımak için çalıştıklarını kaydeden Kılavuz, “Bizden önceki yönetimlerden devraldığımız bayrağı, daha yukarılara çıkarmak bizim en büyük görevimiz. Bu anlamda üniversitemizdeki her kesimle bir araya geliyor, öneri ve fikirlerini alıyoruz. Elde ettiğimiz verileri değerlendiriyor ve nihai bir karara varıyoruz. Mesleki ve teknik eğitimin en temel organları arasında sayılan meslek yüksekokullarımızın daha iyi yönetilmesi, akademisyenlerimizin daha verimli çalışabilmesi ve öğrencilerimizin de daha iyi bir eğitim alabilmesi noktasında buralara yeni soluklar getiriyoruz” diye konuştu. 
  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X