Uludağ Üniversitesi’nde değişim rüzgârları esiyor

Bursa Uludağ Üniversitesi’nde değişim rüzgârları devam ediyor. Üniversitenin 6 farklı fakültesinde ve 3 Enstitüde yönetim değişikliğine gidildi.

Uludağ Üniversitesi’nde değişim rüzgârları esiyor

BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz ve Rektör Yardımcılarının katıldığı devir-teslim törenlerinde Eğitim Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İnegöl İşletme Fakültesi, Ziraat Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi’nin dekanları ve yöneticileri bayrak değişimi yaptı. Yapılan değişimlerle; Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Salih Çepni Eğitim Fakültesi Dekanlığı’na, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fehmi Ali Ildır İnegöl İşletme Fakültesi Dekanlığı’na, Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlhan Turgut Ziraat Fakültesi Dekanlığı’na, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Derda Küçükalp İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı’na, Fen-Edebiyat-Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cafer Çiftçi Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı’na, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Akın Burak Etemoğlu Mühendislik Fakültesi Dekanlığı görevlerine getirildi. 

ENSTİTÜLER YENİLENDİ… 

Uludağ Üniversitesi’nde öğretim faaliyetlerine devam eden 4 enstitüden üçünde yeni görevlendirmeler yapıldı. Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü’ne Prof. Dr. Hüseyin Aksel Eren, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü’ne Prof. Dr. Gülşah Çeçener, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü’ne de Prof. Dr. Aşkın Keser atandı.

“KAN DEĞİŞİMİ İYİ GELECEK”…

Devir teslim törenlerinde konuşan BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, üniversitenin 6 fakültesinde de yeni bir kan değişimine gittiklerini belirterek, “Devlet kurumlarında devamlılık esastır. Fakülteyi kucaklayacak ve bulunduğu durumdan çok daha ileriye götürecek arkadaşlarımızı yeni yöneticiler olarak seçmeye gayret ediyoruz. İnşallah yeni gelen tüm dekanlarımızın ve yöneticilerimizin en iyi şekilde görevlerini yapacağına inanıyorum” diye konuştu. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X