Uludağ’a günübirlikçi akını

Türkiye’nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ’da kar kalınlığı 160 santimetreye ulaştı. Yılbaşı tatilinin uzatılmasıyla Bursa’dan zirveye günübirlikçi akını oldu. Uludağ karayolunda, yoğun trafik yüzünden zaman zaman aksamalar meydana geldi.

Uludağ’a günübirlikçi akını

Tatilcilerin ‘Beyaz Cennet’ olarak adlandırdığı Uludağ’da yılbaşı öncesi başlayan hareketlilik devam ediyor. Bir haftadan beri aralıklarla kar yağışının devam ettiği Uludağ’da bugün güneş kısa süreli de olsa yüzünü gösterdi. Güneşli havayı gören Bursalılar, karayolu ve teleferikle Uludağ’a akın etti. Karayolundaki yoğun trafik nedeniyle zaman zaman aksamalar yaşanırken, zirveye ulaşanlar karın tadını çıkardı.

Kar kalınlığının 160 santimetre olarak ölçüldüğü Uludağ’da hava sıcaklığı ise dün gece sıfırın altında 8 derece olarak ölçüldü. Kar yağışının yarın yeniden başlayacağı ve hafta sonuna kadar devam edeceği bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X