Uludağ’da çocuğunun önünde can veren anne toprağa verildi

Bursa Uludağ’da meydana gelen trafik kazasında oğlunun gözleri önünde feci şekilde can veren Salihlili öğretmen Necla Aladağ, son yolculuğuna uğurlandı.

Uludağ’da çocuğunun önünde can veren anne toprağa verildi

Necla Aladağ (47), Manisa’nın Salihli ilçesi Taytan mahallesinde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Taytan mezarlığına defnedildi. Aladağ’ın cenaze törenine Salihli’nin Şehitler İlkokulu ve İzmir’in Tire ilçesindeki meslektaşları da katıldı. Ailenin ayakta durmakta zorlandığı cenaze töreninde gözyaşları sel oldu.

Necla Aladağ’ın iki ay önce İzmir’in Tire ilçesinden tayininin çıkması üzerine Salihli Şehitler İlkokulunda görev yaptığı öğrenildi. Dorukan (15) ve Nursima (22) adlı iki çocuğu bulunan Necla Aladağ’ın eşi polis Ali İhsan Aladağ’ın da kısa bir süre önce emekli olduğu öğrenildi. 

OLAY

Uludağ’da meydana gelen kazada, Sadık D. (49) idaresindeki 34 DT 6156 otomobil, karlı yolda kayarak yaya olarak yürüyen 47 yaşındaki Necla Aladağ ile arkadaşı Saniye Yaman’a (44) çarptı. Aracın altında kalan Aladağ, oğlunun gözleri önünde 100 metre sürüklenerek feci şekilde can verirken, arkadaşı Saniye Yaman kazadan yaralı kurtulmuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X