Umurbey`in alt yapısı yenileniyor

Bursa’nın Gemlik ilçesine bağlı Umurbey Mahallesi’nin alt yapısı baştan sona yenileniyor.

Umurbey`in alt yapısı yenileniyor
Umurbey’in kuruluşundan bu yana zeytinliklere ve Karsak deresine verilen kanalizasyon suları Gemlik Belediyesi tarafından ana şebekeye bağlanacak. Pis koku ve kötü görüntünün yanı sıra sağlığı tehdit eden bütün unsurların önüne geçeceklerini vurgulayan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, hem Umurbey, hem de Karsak deresi ile Gemlik körfezinin temizliği için mühim bir adım attıklarını söyledi.

Yılmaz, bir süre önce Umurbey villalar bölgesindeki fosseptiği de ana şebekeye bağladıklarını hatırlatarak, ilçede alt yapısız bir tek sokak ve mahallenin kalmayacağını açıkladı. Orhangazi ilçesindeki arıtma tesisinin Mayıs 2015’te bitirileceğini ifade eden Yılmaz, alt yapı hamlesine paralel olarak Karsak deresinin de adım adım temizleneceğini kaydetti. Çökeltme havuzu, dere üzerindeki ıslah ve temizleme çalışmalarının tamamlandığına dikkat çeken Yılmaz, bu işler bittiğinde Gemlik körfezinin de özlenen temizliğe kavuşacağını anlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X