‘Umut Hareketi’ iddialı geliyor

Bursa Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (BSMMO) üyelerinin bir bölümünün yer aldığı Çağdaş Grubu, önseçim heyecanı sardı.

‘Umut Hareketi’ iddialı geliyor

Mayıs ayında gerçekleştirilecek seçimde 3 adayın yarışması bekleniyor. Bu üç isimden biri olan Muharrem Kaya, meslektaşlarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Dörtler Restaurant’taki organizasyonda konuşan Kaya, ‘Umut Hareketi’ olarak yola çıktıklarını belirterek şunları kaydetti: ”Birikimimle bu işi kurtaracağım.

BSMMO’nun mayıs ayında bir seçimi var. Burada 2 grup yarışıyor. Dönem dönem 3’üncü gruplarda bu işe dahil oluyor. Bu gruplardan birisi Çağdaş Muhasebeciler grubu bizimde içinde bulunduğumuz grup. BSMMO’da uzun yıllardır iktidarda bir iki kısa dönem haricinde iktidarda hep bizim grubumuz oldu. Bu grup içerisinde 3 arkadaşımla ön seçim yapacağız. Ön seçim bizim geleneğimiz.

Demokratik olduğuna inandığımız bir yöntem. Bu ön seçimden sonra da diğer gruptaki arkadaşla Oda Başkanlığı için yarışacağız. Dış dinamikleri değil iç dinamikleri önemsiyoruz. İhmal edilmiş oda üyelerine, odaya küsmüş meslektaşlara, ilçeler ve buna benzer odaya küskün üyeleri harekete geçirip sürece katmak istiyoruz. Üyeyi hem grubuyla hem odasıyla buluşturmak istiyoruz.“

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X