Umutlandıran tablo

Göztepe’nin son iç saha maçları Bursaspor’un iştahını kabartıyor.

Umutlandıran tablo

Timsah’ın kümede kalabilmesi için İzmir temsilcisinin evinde puan kaybetmesi şart. Sarı kırmızıların sahasındaki son maçlara bakıldığı vakit ise bu hiç de imkansız değil. 

Spor Toto Süper Lig’de pazar günü nefes kesecek maçlar var. Şampiyonun belirlendiği ligde kümede kalacak takımın kim olacağı merak ediliyor. 35 puanlı Göztepe, 34 puanı bulunan Bursaspor ve 32 puanda yer alan ERzurumspor arasındaki yarışta, İzmir temsilcisi bir adım önde. Bursaspor’un ligde tutanabilmesi için Malatyaspor’u yenerek Göztepe’nin evinde Ankaragücü’ne mutlaka puan kaybetmesi gerekiyor. 

HEP PUAN KAYBETTİLER

Peki, geçtiğimiz hafta kritik maçta Bursaspor’la berabere kalan Göztepe, evinde puan kaybeder mi?. İzmir temsilcisinin iç sahada son oynadığı maçlara bakıldığı vakit bu hiç de imkansız değil. Göztepe, evinde son 6 maçta sadece 1 kez kazanabildi. Trabzonspor’a, Akhisar’a, Erzurumspor’a kaybeden sarı kırmızılılar, Kasımpaşa ve Sivasspor’a ise puanları paylaştı. Göztepe, son haftalarda iç sahada sadece Antalyaspor’u yenebildi. 

MALATYA GEÇİLMELİ 

Evindeki maçlarda ciddi bir sıkıntı yaşadığı apaçık ortada olan Göztepe’nin Ankaragücü’nü karşısında bir kayıp yaşaması ihtimal. Bunun için Bursaspor’un ihtimalleri mutlaka göz önünde bulundurarak Malatyaspor’u deplasmanda geçmesi gerekiyor. Göztepe karşısında hücum yapmakta zorlanan yeşil beyazlıların oyuncuların, kendine yetecek skoru alarak, İzmir’den gelecek haberi beklemesi şart gözüküyor. Bursaspor’da kritik randevuda cezalı olan Ertuğrul Ersoy, Lima ve Chedjou forma giymeyecek. 

İŞTE GÖZTEPE’NİN SON İÇ SAHA MAÇLARI 

Göztepe-Trabzonspor: 1-3
Göztepe-Kasımpaşa: 0-0
Göztepe-Akhisarspor: 0-1
Göztepe-BB Erzurumspor: 0-1
Göztepe-Antalyaspor: 4-1
Göztepe-Sivasspor: 3-3

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X