Umuttur Bursaspor

Yeşil beyazlı taraftarlar alınan kötü sonuçlara, geçen zor günlere rağmen Galatasaray karşılaşmasında bir reaksiyon bekliyor. 

Umuttur Bursaspor

22 hafta sonunda topladığı 27 puanla 11. sırada yer alan Bursaspor’da tüm gözler cuma günü deplasmanda oynanacak Galatasaray karşılaşmasına çevrildi. 8 haftadır galibiyete hasret olan yeşil beyazlılar’da camia alınan kötü sonuçlara ve geçen zor günlere rağmen oyunculardan Galatasaray karşılaşmasında bir reaksiyon bekliyor. Taraftarlar özellikle sosyal medyadan verdikleri mesajlarda futbolculara destek olmaya başladı. 

AYNI TABLO OLMAMALI

Son oynanan Malatyaspor randevusunda alınan beraberlikle birlikte ortaya konular görüntü herkesi şok etmişti. Altta yer alan takımların direnmesi ve Bursaspor’un her geçen gün kötüye gitmesi akıllara geçtiğimiz sezonu getirdi. Aynı tabloyla karşı karşıya gelmek istemeyen Bursaspor camiası, kalan 12 hafta öncesi oyuncuların morallerinin yerine gelmesi için, Galatasaray mücadelesini büyük bir fırsat olarak görüyor. 

8 YILLIK HASRET

Galatasaray’a karşı ligin ilk yarısında evinde 2-1 kaybeden Bursaspor, rakibi deplasmanda en son 22 Agustos 2010 tarihinde mağlup etmişti. İstanbul’da sarı kırmızılılara karşı 8 yıldır kazanamayan Bursaspor’un üzerindeki kara bulutları dağıtması herkesin en büyük temennisi. En çok eleştirilen ve tartışılan isimlerin başında gelen Teknik Direktör Paul Le Guen’in de ise kritik 90 dakika öncesi sistem değişikliğine gitmesi bekleniyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X