Ünal: Durmadan çalışacağız

AK Parti Mudanya İlçe Teşkilatı 24 Haziran’da yapılacak seçim için çalışmalara start verdi.

Ünal: Durmadan çalışacağız

ÖMER BİLİK
Mudanya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıya, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Bülent Temelli, Mudanya’da görev yapan AK Partili eski yöneticiler ve partililer katıldı. 

AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Dr. Murat Ünal toplantıda yaptığı konuşmada, “24 Haziran’a giden süreçte hepimizin görev ve sorumlulukları ne kadar zor onu paylaşalım istedik.

Yol haritamızı çizelim ve Allah’ın izniyle hem içte hem de dışta üzerimize gelmelerini boşa çıkararak oyunları durduralım. Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Allah’ın izni vatandaşın oylarıyla Türkiye Cumhuriyeti’nin Başkan’ı yapmak için Mudanya’dan 24 Haziran seçimlerinin startını vermek için bir aradayız. Bugünden itibaren kalan 59 gün durmadan dinlenmeden çalışacağız” dedi.

Eski Milletvekili İsmet Su, eski İlçe Başkanları Mevlana Şimşek ve Kadir Kahraman, 24 Haziran seçimleri için çalışmalara bugünden başlayıp yorulmadan çalışacaklarını ifade etti.

İl Başkan Yardımcısı Bülent Temelli de, “Bugün doğru bir kararla Türkiye’yi seçim stresinde bırakmamak adına cumhurbaşkanımızın büyük bir hamlesi oldu. Sayın Bahçeli’nin yapmış olduğu teklifi daha da öne çekerek Türkiye’yi belki de bugün konuşup, yazmıyor bilmiyoruz ama 10-15 sene sonra ne büyük felaket ve badirenin içinden öne alarak çekip çıkardığı bir seçim kararını almış bulunuyoruz.

59 gün süre içerisinde hazır olan teşkilatlarımızla bunu da büyük başarıyla atlatacağız” değerlendirmesinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X