Ünal Karaman: ‘Bursaspor bize futbol oynatmadı!’

Ünal Karaman, “Bursaspor’un hakkını vermek lazım. Bize ilk yarıda futbol oynatmadılar. Bulundukları konumu hak etmiyorlar. Buna rağmen kazanmak çok önemliydi bizim için” dedi.

Ünal Karaman: ‘Bursaspor bize futbol oynatmadı!’

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Bursaspor maçı sonrası şu açıklamaları yaptı:

“Bizim ve Bursaspor açısında maç psikolojisi açısından zor müsabakaydı. Öncelikle Bursaspor hakkını vermek istiyorum. Maç öncesi yaptığımız çalışmalarda, Bursaspor takımı emeğinin karşılığını alamadığı bir pozisyonda.

İlk yarıda oyun kalitemizi ortaya koymaya çalıştık. Bursaspor daha etkindi. Ancak ikinci yarıda ayağa pas yapmaya çalıştık ve Bursaspor’un direnci düştü. Şiddetle puana ihtiyaçları vardı. Böyle bir takımı yenmek önemli. Biz de UEFA’yı zorluyoruz. Zorlu bir maç olacağını biliyorduk. Ligin sonlarına doğru heyecanlı bu tarzda müsabakalar oynanacak. Böylesine maçtan galip gelmek çok önemli.

Bursaspor iyi bir takım. Koşu mesafesi çok iyi. Topa sahip olmada çok iyiler. Bahsettiğimiz takım Bursaspor. Bulunduğu konumdan dolayı yanılmamak lazım. Bizim kaliteli oyuncularımız devreye girince ikinci yarı oyun elimizde geçti. Ama Bursaspor bize ilk yarı futbol oynatmadı.

Bizim geçtiğimiz yollardan hiçbir takım geçmedi. Her takım herkesi yenebilir. Bunun biz de içindeyiz. Bize yakışır futbol oynamak her şeyden önemli. Bundan sonra da böyle devam edecek.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X