Üniversite ve meslek tanıtım fuarı açıldı

İnegöl Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde 3. İnegöl Üniversite ve Meslek Tanıtım Fuarı düzenlendi.

Üniversite ve meslek tanıtım fuarı açıldı

ABDULLAH TANIŞ
Fuarın açılış törenine Belediye Başkanı Alper Taban, Milli Eğitim Müdür Vekili Orhan Çelik, şube müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Milli Eğitim Müdür Vekili Orhan Çelik, “Fuarımız 19-20 Nisan tarihlerinde 09.00-17.00 saatleri arasında açık kalacaktır.

Fuarımıza 14 üniversite ve 14 meslek grubu katılmaktadır. Toplamda 28 stant kurulacaktır. Stantlarda mezun olacak öğrencilerimize ne şekilde hangi bölümleri seçecekleri, hangi yolda ilerleyecekleri hocalarımız tarafından tanıtılacaktır. Öğrencilerimizin bu tanıtımlara katılmasını istiyoruz.

Stantlarımızdaki tanıtımlara ilçemizdeki 11 ve 12’nsi sınıf öğrencilerimiz katılacaktır. Ve toplamda bu fuarı 7 bin öğrencimiz gezecektir. Üniversite yolunda öğrencilerimiz emin adımlarla ilerleyecektir. Yanlış tercihlerde bulanmayacaklardır” dedi.

Belediye Başkanı Alper Taban ise, “Bu fuarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticilerimizle beraber öğrencilerimiz için tertipledik. Sizleri çok seviyoruz ve değer veriyoruz.

Burada 14 üniversitemiz ayağınıza kadar geldi. Lütfen araştırın, sorgulayın. Okullarımızın sorumluları burada. Onlara danışarak, mesleklerinizi de daha fazla irdeleyebilirsiniz. Sizlere dair İnegöl Belediyesi olarak pek çok şeyler yapmak istiyoruz. Sizin de katılımcı olmanızı istiyoruz” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X