‘Üniversite ve yerel yönetimler ortak hareket etmeli’

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Uludağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çiftci’yi makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

‘Üniversite ve yerel yönetimler ortak hareket etmeli’

Ziyarette konuşan Başkan Dündar, üniversitelerin toplumun ve ülkenin aydınlanmasını sağlayan eğitim yuvaları olduğuna dikkat çekerek, “Uludağ Üniversitesi ile bugüne kadar birçok ortak proje gerçekleştirdik. Üniversitemizin değerli bilim adamlarının görüş ve önerilerine her zaman açığız. Üniversitedeki akademisyenlerimizin bilgi ve birikimlerinden faydalanarak hizmetleri üretmeliyiz. Birlikte ortak hareket ettiğimiz zaman en doğru sonuçlara ulaşacağımıza inanıyoruz. Sizler bilgi ve birikimlerinizle bizler için her zaman birer güç unsurusunuz. Osmangazi Belediyesi olarak her zaman Uludağ Üniversitesi’nin yanındayız. Üniversitemizin gelişimine katkı sağlamak için, bundan sonra da her zaman yanınızdayız” dedi.

“DESTEĞE HAZIRIZ”…

Uludağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çiftci de, ziyaretinden dolayı Başkan Dündar’a teşekkür ederek, “Sosyal ve tarihi projelerde bizlere önemli destekler veriyorsunuz. Yeni dönemde de hem Uludağ Üniversitesi hem de Fen Edebiyat Fakültemiz ile ortak projeler yürütmek ve araştırmalar yapmak isteriz. Üniversiteler ve yerel yönetimlerin ortak hareket etmesinin önemini biliyoruz ve bu doğrultuda her konuda sizlere destek vermeye hazırız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X