Üniversiteli kızın feci sonu! Öyle bir şekilde bulundu ki…

Mersin’in Tarsus ilçesinde 3 gündür kayıp olan üniversiteli genç kız, yakılarak öldürülmüş halde bulundu.

Üniversiteli kızın feci sonu! Öyle bir şekilde bulundu ki…

Alınan bilgiye göre, Çağ Üniversitesi’nde Psikoloji bölümünde okuyan Özgecan Aslan (20), 11 Şubat 2015 günü okuldan çıktıktan sonra Tarsus’ta bir alışveriş merkezinde arkadaşıyla gezdi. Alışveriş merkezinde arkadaşından ayrılan ve ikamet ettiği Mersin’e gitmek isteyen Özgecan Aslan, iddiaya göre şehirlerarası sefer yapan minibüse bindi. O saatten sonra Özgecan Aslan’dan haber alınamayınca, ailesi tarafından kayıp başvurusu yapıldı.

Bunun üzerine polis ve jandarma çalışma başlattı. Dün Özbek Mahallesi yakınlarında trafik kontrolü yapan jandarma trafik ekipleri, durdurdukları minibüs içinde kan izlerini gördü. Jandarma, polis ile birlikte yaptığı çalışmada araçta bulunan N.A. (50), oğlu A.S.A. (26) ve F.G.’yi (20) gözaltına aldı.

Gözaltına alınan 2 kişi, genç kızı benzin döküp yakmaya çalıştıklarını, Çamalan Mahallesi Alman Mezarlığı yakınındaki Cin deresine attıklarını itiraf ettiler. Olaya karıştığı iddia edilen bir kişi de aranıyor.Genç kızın cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X