Üniversitelilerden Aktaş’a rehberlik teşekkürü

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Büyükşehir Belediyesi’nin rehberlik hizmetinden faydalanarak istedikleri üniversitelere yerleşen gençlerle bir araya geldi ve öğrencilere, gelecekleri için kendilerini geliştirmelerini tavsiye etti.

Üniversitelilerden Aktaş’a rehberlik teşekkürü

Büyükşehir Belediyesi’nin, üniversite adayları için kentin farklı noktalarında oluşturduğu ‘Üniversite Tercih Rehberlik Noktaları’ndaki rehberlik hizmetinden faydalanan gerçler, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti. Yeni okullarına kayıt heyecanını yaşayan gençler, hayatlarının dönüm noktasında Büyükşehir Belediyesi’ni yanlarında bulduklarını belirterek Başkan Aktaş’a teşekkür ettiler. 

ÖĞRENCİLERE NASİHATLER..

.Büyükşehir Belediyesi’nin gençlere verdiği değere dikkati çeken Başkan Aktaş, gençler için farklı projeler gerçekleştirdiklerini söyledi. Üniversite ile yepyeni bir süreç başladığını ifade eden Başkan Aktaş, “Öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Üniversite okumaya gittiğiniz şehirlerde Bursa’ya sahip çıkın ve arkadaşlarınıza Bursa’nın güzelliklerini anlatın. Hangi bölüm okursanız okuyun, en az bir yabancı dili geliştirin. Önemli ve güçlü bir ülkedeyiz. Türkiye, fırsatlar ülkesi ve ufku geniş insanlara ihtiyaç var. Üniversitede alacağınız eğitimler ve öğrencilik sürecinde kendinize katacağınız donanımlarla geleceğinize fark sağlayacaksınız” diye konuştu. 

“GENÇLERE GÜVENİMİZ TAM”… 

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu da öğrencilere başarılar dileyerek, “Gençlerin önünü açmayı ve gençlerimiz için yatırım yapmayı önemsiyoruz. Üniversite süreçleri, gelecek yaşamı şekillendiriyor. Ben inanıyorum ki, gençlerimiz arasında ülkemizi çok önemli yerlerde temsil edecekler var. Gençlerimiz vizyon sahibi ve istedikleri her hedefe ulaşabilirler” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X