Ünlü CEO bir anda kendini yerde buldu

Alman otomobil markası BMW’nin CEO’su Harald Krueger, Frankfurt Uluslararası Otomobil Fuarında gerçekleştirdiği sunum sırasında dengesini kaybederek yere düştü.

Ünlü CEO bir anda kendini yerde buldu

Alman otomobil markası BMW’nin CEO’su Harald Krueger, Frankfurt Uluslararası Otomobil Fuarında sunum yaptığı sırada kendini aniden yerde buldu. Fuarda otomobil tutkunlarına seslenen Krueger, sunum yaparken sendeleyerek sırt üstü yere düştü. Bir süre yerden kalkamayan ve bu anlarda da başını tutan BMW CEO’sunun imdadına ise yardımcıları koştu.

Krueger’in koluna giren yardımcıları CEO’yu yerden kaldırarak dışarı çıkarırken, Krueger’in ise şaşkın olduğu görüldü. Sözcü Max-Morten Borgmann, Krueger’in başının dönmesi sonucu düştüğünü kaydederek, “Harald Krueger doktor tarafından muayene edildi ve sağlık durumu iyi. Ancak basın toplantısı iptal edildi” dedi. Alman otomobil markası BMW tarafından yapılan açıklamada ise, Krueger’in konferans öncesinde kendini iyi hissetmediği kaydedildi.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X