Ünlü isimden tepki: Hak edeceksin önce…

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun şehit cenazesinde saldırıya uğramasıyla ilgili şarkıcı Yusuf Güney, “Kimse kusura bakmasın, gittiğin yere dikkat edeceksin, hak edeceksin” açıklamasını yaptı.

Ünlü isimden tepki: Hak edeceksin önce…

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Çubuk’un Akkuzulu Mahallesi’nde katıldığı şehit Piyade Sözleşmeli Er Yener Kırıkcı’nın cenaze töreninde saldırıya uğradı. Pek çok ünlü isim yapılan saldırıyı kınarken popçu Yusuf Güney’in yorumu sosyal medyada olay oldu.
 

574d87e318c773312078a952

Terörü lanetlediğini söyleyen şarkıcı Yusuf Güney, Kılıçdaroğlu’na saldırıyı kınayan ünlülede tepki gösterdi. Güney şu yorumu yaptı:
 

ieiei

“Kimse kusura bakmasın. Gideceğin yere dikkat edeceksin, hak edeceksin önce.Terörü ve tüm yardım yatakçılarını şiddetle kınıyor ve lanet okuyoruz. İnsanlığa yaratılan her varlığa yapılan şiddeti de kınıyoruz. Bu paylaşımımdaki mesaj terörü lanetlemeye gelince susan ama şiddete gelince klavye delikanlılığı yapan zati muhteremleredir.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X