Ünlü mağazada şoke eden olay! Kıyafet deneyen kadının…

İstanbul İstinye’de ünlü bir spor mağazasında satış sorumlusu olarak çalışan bir kişinin, kabinde kıyafet deneyen müşteriyi görüntülediği ortaya çıktı, 5 yıla kadar hapsi istendi.

Ünlü mağazada şoke eden olay! Kıyafet deneyen kadının…

Davaya konu olan olay geçtiğimiz ay İstanbul İstinye’deki ünlü bir spor giyim mağazasında yaşandı. Beğendiği taytı denemek için kabine giren Ceyda A., kabindeki aynadan telefonla görüntülerinin çekildiğini fark etti.

Sabah gazetesinden Atakan Irmak’ın haberine göre; durumu mağaza sorumlularına ileten genç kız güvenlik kameralarının izletilmesini istedi. Görüntülerde boş kabine girerek genç kızın görüntülerini çeken kişinin mağazada satış sorumlusu olarak çalışan Enes B. olduğu ortaya çıktı.

Üzerine atılı suçlamaları kabul eden Enes B., hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Tacizci genç emniyette verdiği ifadesinde görüntüleri çektiğini ve pişman olduğunu söyledi. Şüpheli Enes B. önümüzdeki günlerde ‘Özel hayatın gizliliği’ suçlamasıyla İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde hâkim karşısına çıkacak.

Tacizci Enes B.’nin 5 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X