Ünlü oyuncudan sevişme sahnesi itirafı!

Türkiye’nin ilk vampir dizisi Yaşamayanlar’da Kerem Bursin’in dizideki sevgilisi rolünü canlandıran Nilperi Şahinkaya, sevişme sahnesiyle ilgili konuşarak, “Babama diziyi izlememesini söyledim.” dedi.

Ünlü oyuncudan sevişme sahnesi itirafı!

Türkiye’nin ilk vampir dizisi Yaşamayanlar, sevişme sahneleriyle bir kez daha gündemde. Dizide Kerem Bursin’in sevgilisi rolündeki güzel oyuncu Nilperi Şahinkaya, ailesinden diziyi izlememelerini istediğini söyledi.
 

yaşamayanlar ile ilgili görsel sonucu

AİLEMİN İZLEMESİ RAHATSIZ ETTİ

Türkiye’nin ilk vampir dizisi “Yaşamayanlar” bir kez daha sevişme sahneleriyle geldi. Diziye Nilperi Şahinkaya’nın Kerem Bürsin ile sevişme sahneleri damga vurmuş, o sahneler günlerce konuşulmuştu. Güzel oyuncu dizide Kerem Bursin’in sevgilisi rolüne ilişkin Hürriyet’e verdiği röportajda babasından diziyi izlememesini istediğini onun da izlemediğini söyledi. Profesyonel olarak bu tür sahneleri kabullendiğini, ailesinin de bu konuda kendisine bir şey söylemediğini söyleyen güzel oyuncu, yine de anne ve babasının bu tür sahneleri izleyebileceği düşüncesinin kendisini rahatsız ettiğini anlattı.

YAŞAMAYANLAR’IN KONUSU NEDİR?

Türkiye’nin ilk vampir dizisi olan Yaşamayanlar’ın konusu ise şöyle: Mia, kendisini vampire dönüştüren Dmitry’yi öldürüp yeniden insan olmak için İstanbul’a gelir. Fakat kadim şehir İstanbul’un onun için başka planları vardır. Mia kendisini iyiyle kötünün, aşkla nefretin, yaşamla ölümün birbirlerine dönüştüğü soluk soluğa bir hikayenin tam merkezinde bulur.

Bu hikayede ona eşlik edenlerse karanlık ve çekici Karmen, geçmişinde büyük bir sır barındıran savaşçı Numel ve İstanbul’un kenar mahallelerinde vampirlere karşı direnen avcılardır. Hepsinden de önemlisi, insanlar ve vampirler arasında büyük bir savaş başlamak üzeredir. Mia’nın en büyük sınavı ise büyük savaş başladığında kimin tarafında savaşacağıdır.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X