Ünlü oyuncudan şok itiraf! Göğüslerini açmasını istemiş

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, daha önce oynadığı bir filmin yönetmeni tarafından uğradığı cinsel tacizi itiraf etti.

Ünlü oyuncudan şok itiraf! Göğüslerini açmasını istemiş

Yaz aylarında Türkiye’de verdiği konser ile magazin gündemini oldukça meşgul eden dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, internet sitesi The Hollywood Reporter’a samimi açıklamalarda bulundu. Lopez’in itirafları ise ağızları açık bıraktı. 

images-(2)-002.jpg

Jennifer Lopez, verdiği röportajda birçok hemcinsi gibi kendisinin de cinsel taciz mağduru olduğunu itiraf etti. Lopez, tacizin seneler önce gerçekleşmesine rağmen hala hatırladıkça rahatsız olduğunu dile getirerek olayı şu sözlerle anlattı:

images-(4).jpg

“Bir film görüşmesi için bir yönetmenle buluşmuştum. Üzerimdekini çıkarmamı istedi. ‘Göğüslerini göster!’ dedi. Odada kostüm tasarımcısı bir kadın da vardı. Cevabım ‘Hayır’ oldu. Ona, ‘Sana bir şeyler göstermek zorunda değilim. Sette görürsün’ demiştim.”

images-(3)-002.jpg

Yaşadığı tacizin ardından çok paniklediğini dile getiren başarılı şarkıcı, o günleri hiç unutmayacağını da sözlerine ekledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X