Ünlü oyuncular ölümden döndü!

‘Mehmetçik Kutlu Zafer’ dizisinden ayrılan İsmail Ege Şaşmaz ve Hazal Filiz Küçükköse, 2 arkadaşlarıyla Nişantaşı’ndaydı.

Ünlü oyuncular ölümden döndü!

Habertürk’ten Akif Yaman’ın haberine göre, ‘Mehmetçik Kutlu Zafer’ dizisinden ayrılan İsmail Ege Şaşmaz ve Hazal Filiz Küçükköse, 2 arkadaşlarıyla Nişantaşı’ndaydı. Bir mekanda sohbet eden ekip, çıkışta araçlarıyla önlü arkalı Nişantaşı’ndan Dolmabahçe’ye doğru seyir halinde kaza yaptı. 

Hazal Filiz Küçükköse ile İsmail Ege Şaşmaz ölümden döndü! - Magazin haberleri

KAZADAN YARA ALMADAN KURTULDULAR

Kaygan zeminde araçları kayan Hazal Filiz Küçükköse ve İsmail Ege Şaşmaz’ın içinde bulunduğu araba, yaklaşık 100 metre kayarak kaldırıma çıktı. Kaza sonrası şok yaşayan oyuncular, kazadan yara almadan kurtuldu. 

Hazal Filiz Küçükköse ile İsmail Ege Şaşmaz ölümden döndü! - Magazin haberleri

0 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI

Kaza sonrası polis çağıran oyunculardan direksiyon başında olan İsmail Ege Şaşmaz, yapılan alkol kontrolü sonrası 0 promil alkollü çıktı. 

Hazal Filiz Küçükköse ile Ä°smail Ege Şaşmaz ölümden döndü! - Magazin haberleri 

Hazal Filiz Küçküköse ve İsmail Ege Şaşmaz, kaza sonrası polis ekiplerini beklerken kaygan zeminde motorsikletiyle kayarak düşen bir vatandaşa yardım etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X