Ünlü oyuncunun 22 yaşındaki kızıyla olan fotoğrafına beğeni yağdı

Başarılı oyuncu Şevket Çoruh’un oyuncu Günay Karacaoğlu ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızı Gülenay, üniversiteden mezun oldu.

Ünlü oyuncunun 22 yaşındaki kızıyla olan fotoğrafına beğeni yağdı

Arka Sokaklar’ın Komiser Mesut’u Şevket Çoruh, ilk evliliğini 1993 yılında kendisi gibi oyuncu Günay Karacaoğlu ile yapmış ve bir kızları olmuştu. 22 yaşındaki kızı mezuniyet törenine katılan Şevket Çoruh’un paylaştığı fotoğraf ise sosyal medyayı salladı.

“MEZUN OLDUK”

Günay Karacaoğlu ile evliliğini 2004 yılında bitiren Şevket Çoruh, 2014 yılında tanıştığı Özge Turna ile 2018’e evli girmişti. Şevket Çoruh’un 22 yaşındaki kızı Gülenay Çoruh, İstanbul Bilgi Üniversitesi’nden mezun oldu. Sosyal medya hesabından eğlenceli paylaşımlar yapan Çoruh, bu sefer kızının mezuniyetinden çektirdiği bir fotoğrafı “Mezun olduk” notuyla paylaştı.

BENZERLİKLERİ ŞAŞIRTTI

Usta oyuncunun paylaştığı bu fotoğraf ise sosyal medyada kısa sürede yayıldı. Gülenay Çoruh’un annesine olan benzerliği ise herkesi şaşırttı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X