Ünlü sanatçıdan kötü haber!

Kanser tedavisi devam eden Türk halk müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş’ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme. Bir hayli kilo verdiği görülen Nuray Hafiftaş yoğun bakıma kaldırıldı

Ünlü sanatçıdan kötü haber!

Sanatçı Nuray Hafiftaş, geçtiğimiz yıl Temmuz ayında geçirdiği kalın bağırsak ameliyatından sonra karaciğerine de sıçrayan kanser nedeniyle Pendik’teki özel bir hastanede tedavi altına alınmıştı. Duymayan Kalmasın programının son dakika haberine göre; Nuray Hafiftaş yoğun bakıma kaldırıldı.

5a83f527c03c0e2108296f5d.jpg

NURAY HAFİFTAŞ: HAYATIM BİR ANDA TEPE TAKLAK OLDU

Nuray Hafiftaş zor bir dönemden geçtiğini belirterek şunları söylemişti: Hayatım bir anda tepe taklak oldu. Ben normalde çok pozitif bir insanım. İlk tedaviye başladığım süreçte çok yoruldum çünkü çok yoğun bir şekilde kemoterapi alıyordum. Ancak buraya adım atar atmaz doktorumun hastalığım hakkındaki detaylı bilgi paylaşımları beni çok mutlu etti. Buraya büyük bir mutlulukla geliyorum.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X