Ünlü şarkıcı Bursalıları çoşturdu!

Kış turizminin en önemli merkezlerinden Uludağ’da TikTok Whitefest 2019’da sahne alan Gülşen, hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaştı.

Ünlü şarkıcı Bursalıları çoşturdu!

Uludağ’da düzenlenen TikTok Whitefest’te iki saatten fazla sahnede kalan Gülşen, konserine ‘Dan Dan’ şarkısı ile başladı. Sahneye kırmızı mini bir kıyafetle çıkan popçu, hareketli şarkıları ve dans şovları ile dinleyicilerine unutulmaz anlar yaşattı.

'Şarkılarımla hepinizin içini ısıtacağım'

Konser alanını adeta dans pistine çevrien Gülşen, gecenin finalini ‘Bir İhtimal parçasıyla yaptı. Hayranlarının yoğun isteği üzerine tekrar çıktığı sahneden  ‘Dan Dan’ şarkısı ile bis yaptıktan sonra ayrıldı.

'Şarkılarımla hepinizin içini ısıtacağım'

Gülşen, konser öncesi, “Benim için bir Uludağ klasiği. Her yıl burada sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Arkadaşlarımızla birlikte bugüne özel harika bir repertuvar hazırladık. Umarım spor yapmışsınızdır, çünkü kondisyona ihtiyacınız olacak. Sesim ile hepinizin içini ısıtacağım” dedi.

KIS TURIZMININ EN ONEMLI MERKEZLERINDEN BIRI OLAN ULUDAG’DA TIKTOK WHITEFEST 2019’UN SONDAN 2. GUNUNDE SAHNE ALAN GULSEN HAYRANLARIYLA BULUSURKEN BUYUK BIR ILGI ILE KARSILASTI. SAHNEDE DINLEYICILERI ILE SOHBET EDEN GULSEN, “ UMARIM SPOR YAPMISSINIZDIR, KON DIKSIYONA IHTIYACINIZ OLACAK SARKILARIM ILE HEPINIZIN ICINI ISITACAGIM” DEDI. FOTO: SERKAN AKKUS – BURSA – DHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X