Ünlülerin yılbaşı mesaisi

Yılbaşı gecesi Türkiye’nin dört bir yanında sahne alan ünlü isimler, 2015’e hayranlarıyla birlikte mutlu bir şekilde girdi.

Ünlülerin yılbaşı mesaisi

Her yıl olduğu gibi 2014’ü 2015’e bağlayan geceyi de sahnede geçiren sanatçılar, Türkiye’nin dört bir yanında hayranlarıyla buluştu. Bu yıl da İstanbul, Kıbrıs ve Antalya ağırlıklı sahne programları yapan ünlüler, yeni yıla şarkılarıyla renk kattıkları eğlence dolu anlarla ‘merhaba’ dediler.

Yine yaptı yapacağını

Sivri dilli şarkıcı Arto, yılbaşı gecesi İstanbul’da sahnedeydi.   Objektiflere ağzına aldığı salatalıkla poz veren şarkıcı, ‘Bana yılbaşında çıka çıka hıyar çıktı’ diye espri yaptı. Arto’yu izleyenler arasında Güldür Güldür’ün oyuncularından Onur Atilla da vardı. 

Ceceli Antalya’da esti

2014’ün en çok konser veren isimlerinden Mustafa Ceceli, yılbaşı gecesini de pas geçmedi. Yeni yıla Antalya’da giren Ceceli, yine şarkıları kadar enstrümanlarda gösterdiği performansla da büyüledi. 

Şıklık sembolü

Kıbrıs’ta sevenleriyle buluşan Ebru Gündeş, güçlü sesi kadar şıklığıyla da çok konuşuldu. Sahneye, dünyanın en ünlü modacılarından Monique Ihuillier imzalı kırmızı kostümüyle çıkan Gündeş, tam not aldı. 

Yıldızlar bir arada

Kıbrıs, yılbaşı kutlamalarının en renkli geçtiği yerlerden biriydi. Mehmet Ali Erbil ve Fatih Ürek’in sahne aldığı bir oteldeki yılbaşı balosunun konukları arasında Oya Başar, Selçuk Yöntem, Tarık Ünlüoğlu ve Oktay Kaynarca da vardı.

2015’ten sağlık diledi

 

​Türkiye’nin en güçlü kadın seslerinden Funda Arar, İstanbul’da sahne aldı. Yaklaşık bin kişiye unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşatan Arar, yeni yıldan sağlık, mutluluk ve demokrasi dileğinde bulundu. 

Gülben’den romantik mesaj

Yeni yılın en romantik mesajını Gülben Ergen yayınladı. Sosyal medya hesabında eşi Erhan Çelik’in fotoğrafını paylaşan Ergen, altına, ‘2014’ün bana en anlamlı hediyesi sendin’ notunu yazdı.

2015’e geç girdi

İstanbul’da sahne alan Gülşen yılbaşı gecesinin en ilginç konserlerinden birine imza attı. 00.00’a sayılı dakikalar kala seslendirdiği şarkının zamanlamasını tutturamayan Gülşen, 2015 için geri sayıma ancak 00.02’de başlayabildi. 

Aşk şarkıları

Hakan Altun, her zamanki gibi romantik şarkılarla sevenlerini selamladı. Altun, ‘Hepiniz için muhteşem bir yıl olsun. 2015 bize aşk, huzur ve para getirsin’ diyerek sevenlerinin yeni yılını kutladı.

Avşar göz kamaştırdı

Cenk Eren’le birlikte Günay Restoran’da sahneye çıkan Hülya Avşar, bu gece için tasarlattığı özel kostümüyle göz kamaştırdı. Avşar, tam 60 bin adet kristal taş işlemeli ve derin sırt dekolteli olmak üzere iki farklı elbiseyle konuklara görsel bir şölen sundu.

İrem fırtınası

2014’ün en iyi çıkış yapan ismi olan İrem Derici, yılbaşı gecesi İstanbul’da sevenleriyle buluştu. Kırmız şık kıyafetiyle tam not alan Derici, yeni yıldan hayranlarına sağlık, mutluluk ve bol para diledi. 

Zeki Müren’le düet

Türkiye’nin en büyük yılbaşı eğlencesinde Kenan Doğulu İstanbul’daki kar ve fırtınaya rağmen, sürprizlerle dolu muhteşem bir konser verdi. Doğulu, Zeki Müren’le ‘Yaralı Gönlüm’ remix şarkısını ‘video mapping’ görüntü teknolojisi sayesinde birlikte seslendirdi. 

Sertab mest etti

Yılbaşını İzmirli hayranlarıyla karşılayan Sertab Erener, sevilen şarkılarıyla büyük coşku yaşattı. 2015’e geri sayımla giren Erener, gece boyunca alkışlarla ödüllendirildi. 

Ne de olsa süperstar

Yılların eskitemediği yıldız Ajda Pekkan, sahne enerjisiyle yine mest etti. Kendisinden önce program yapan 90’lı yılların ünlü isimlerden sahneyi devralan Pekkan, kırmızı seksi kıyafetiyle yine büyüledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X