Üreticimiz mutluysa biz de mutluyuz

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından uygulanan Genç Çiftçi Projesi kapsamında dağıtım yapılan hayvancılık işletmelerini ziyaret eden Büyükorhan İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hayrettin İnal hem çitçilerin sorunlarını dinledi.

Üreticimiz mutluysa biz de mutluyuz

AYDIN KURMUŞ

Büyükorhan’a bağlı 9 köyde 12 yetiştiriciyi ziyaret eden Hayrettin İnal, buralarda mazot desteği, süt fiyatları, 300 koyun desteği ve 100 bin TL kredi imkânı ile ilgili bilgiler verdi. 

Hayrettin İnal, “Daha çok çalışmak, daha fazla üretmek, işimizi en iyi şekilde yapmak zorundayız. Bugün de Büyükorhanlı üreticilerimiz bunun en güzel örneğini sergilemekte. Tarım ve hayvancılık alanında bizleri yoğun bir dönem bekliyor. İnşallah en az 3 üreticimizi 300 koyun projesinden, yakında ilana çıkması planlanan Genç Çiftçi Projelerinden de en az 16 üreticimizi söz konusu desteklemelerden faydalandırmayı düşünüyoruz. Üreticilerimiz mutluysa biz de mutluyuz, üzgünseler biz de üzgünüz. Çünkü biz bir aileyiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X