Üsküdar’daki vahşette korkunç şüphe

İstanbul Üsküdar’da eşini 40 parçaya bölen adamla ilgili sarsıcı detaylar var. Polislerin evde buldukları ekmek arasındaki et parçasıyla ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı. Kurbana ait olup olmadığının tespit için inceleme yapılacak.

Üsküdar’daki vahşette korkunç şüphe

İstanbul  Çengelköy’de bir kadın daha eşi tarafından katledildi. Tahir Kart (43) adlı kişi 17 yıllık eşi olan 42 yaşındaki Kübra Kart’ı öldürdü. İşlenen cinayetle ilgili ayrıntılar da ortaya çıkmaya başladı. 

Çenkölköy Mahallesi Ordu Caddesi Sümer Sokak’taki evlerinde Tahir Kart, 15 Şubat günü 17 yıllık eşi Kübra ile tartıştı. Tahir Kart aynı gün gece yarısı mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla Kübra’yı defalarca bıçakladı. Cesedi banyoya götürdü ve nce üzerindeki kıyafetleri çıkardı. Ardından cesedi parçalamaya başladı. Habertürk’ün haberine göre Baş, kol, bacak ve ayakları kesen koca, eşi Kübra’nın cesedini tam 40 parçaya böldü. Ceset parçalarını ayrı poşetlere koydu. Eşinin kanlı elbiselerini alıp, bir çöp konteynerine attı. Bir süre sonra ise çöp poşetlerine koyduğu ceset parçalarını tekerlekli pazar arabasıyla taşıyarak başka bir çöp konteynerine koydu.

 

İTİRAF ETTİ

 

Gün ağardıktan sonra karakola giderek karısının kayıp olduğunu bildirdi. Tahir Kart’ın yaptığı kayıp başvurusundan ağabeyi haberdar oldu. Ağabey, bir gün sonra gittiği kardeşinin evinde çok sayıda kan lekesi gördü ve polise bilgi verdi. Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, Kart’ı evinde gözaltına aldı. Kan izlerini tek tek tespit eden polis, zanlıya karısının nerede olduğunu sordu. Polis, Tahir Kart’ı ekip otosuna bindirerek sokak aralarında dolaştırmaya başladı. Tahir Kart cinayeti itiraf etti.

 

‘EKMEK ARASI ET’ İDDİASI

 

Polislerin evde yaptığı aramada buldukları ekmek arasındaki et parçasıyla ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre et parçasının öldürülen kadına ait olup olmadığının belirlenmesi için delil olarak Adli Tıp’a götürüldüğü öğrenildi. Cesedin Kübra Kart’a ait olup olmadığının kesin tespiti için kadının yakınlarından DNA örneği alındı. Talihsiz kadının cesedi dün öğle saatlerinde de teslim alınarak toprağa verilmek üzere memleketi Zonguldak’a götürüldü.

 

‘ÇILDIRACAK GİBİ OLUYORUM’

 

“Bunu yapan insan olamaz” diyen Kübra Kart’ın Zonguldak’ta yaşayan 35 yaşındaki kardeşi Muhammet E., Habertürk’e şunları anlattı: “5 kardeşiz. Kübra ortanca. 17 yıl önce görücü usulu, Tahir ile evlendi. İstanbul’a yerleştiler. Uzun süre bir apartmanda kapıcı olarak çalıştılar. Biriktirdikleri parayla bir daire satın aldılar. Tahir marketlerde çalışırken Kübra da çocuk bakıp ev temizliğine gidiyordu. Böyle bir vahşetin olması imkânsız. İnsan karısına bunu nasıl yapar? Sadece bir keresinde eniştem, ablama kızıp bıçak çekmişti. Tüp bebekte denediler ama çocukları olmadı. En son cumartesi günü ablamla telefonla konuştum. Annemi ve kardeşlerimi görmek için bu yaz geleceğini söyledi. Salı günü, eniştemin ağabeyi kardeşime telefonla ablamın kayıp olduğunu söylemiş. Ablamın cep telefonunu aradık. Eniştem açtı. Nerede olduğunu sorduğumuzda ‘Kübra, kayıp köye gelmedi mi sizin yanınıza?’ dedi ve telefonu kapattı. Aklıma geldikte çıldıracak gibi oluyorum. ‘Ruh sağlığı bozuk’ diyorlar. Ablam bize bundan hiç bahsetmedi. En ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X