Usta oyuncu Çukur’a dahil oldu! Son sahne izleyicileri mest etti

Yeni sezona hızlı bir giriş yapan Çukur dizisine usta oyuncu Salih Kalyon dahil oldu. Akıl hastanesine yatırılan Yamaç’ın bir camiye giderek imamla konuştuğu sahne ise izleyicilerden tam not aldı.

Usta oyuncu Çukur’a dahil oldu! Son sahne izleyicileri mest etti

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur, 3. yeni sezon, 68. son bölümüyle ekrana geldi. Yeni gelişmelerin yaşandığı diziye son olarak oyuncu Salih Kalyon dahil oldu. Öte yandan Yamaç’ın babasının ölmeden önce kendisine okuduğu duanın anlamını sormak için camiye gittiği sahne izleyicileri mest etti.

USTA OYUNCU DAHİL OLDU

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Damla Sönmez, Perihan Savaş, Necip Memili ve Rıza Kocaoğlu’nun yer aldığı, yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk’ün oturduğu Ay Yapım imzalı dizinin kadrosuna usta oyuncu Salih Kalyon dahil oldu. Salih Kalyon dizide Aliço’nun babası rolünü canlandıracak.

CAMİ SAHNESİ İZLEYİCİLERDEN TAM NOT ALDI

Çukur yeni sezon ilk bölümde, babasıyla birlikte Yücel’in kurduğu tuzağa düşen Yamaç, rehin alınan aile fertlerinin öldürülmemesi için babası İdris’i vurdu. İdris Koçovalı’nın ise ölmeden önce okuduğu son dua Yamaç’ın aklında hiç çıkmadı. Aylarca kaldığı akıl hastanesinden tahliye olan Yamaç, duanın anlamını bir camiye giderek hocaya sordu.

İdris’in ölürken söylediği son sözler aklından bir türlü çıkmayan Yamaç ne olduğunu öğrenmek için Cami’ye gidip imamın karşısına oturdu. Babasının son sözlerini tekrarlayan Yamaç sözlerin geçtiği ayetin anlamını öğrenince gözyaşlarını tutamadı. Çukur 68. bölümdeki bu final sahnesi ise sosyal medyada gündem oldu.

SOSYAL MEDYAYA DAMGA VURDU

Aras Bulut İynemli’nin Çukur’daki sahnelerini izleyen bazı sosyal medya kullanıcıları, ‘Tam kalbime geldi bu sahne, yazacak bir şeyim yok’ derken bazıları da “Senin gibi oyuncu bir daha gelmez bu evrene” dedi. İşte yakışıklı oyuncunun performansına gelen bazı yorumlar…
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X