Üstün olan taraf bizdik

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş maçın ardından yaptığı açıklamada zaman zaman futbol adına güzel işlerin olduğunu belirtti.

Üstün olan taraf bizdik

Güneş, maçın ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Futbol adına zaman zaman güzel şeyler oldu. Biz daha iyi şeyler yapmaya müsait takımız. Pas yüzdemiz daha iyi olabilirdi. Rakibe baskı yaparak iyi toplar kazandık. Basit goller kaçırdık. 20.dakikaya kadar Galatasaray’ın atağı yokken kalemizde gol yedik. Daha sonra yakaladığımız pozisyonları gole çeviremedik. Galatasaray 2-1’den sonra atak oynamaya çalıştı. Oyun temposu anlayışıyla biz daha iyiydik. Galatasaray’ın Selçuk, Semih ve Burak gibi eksikleri vardı. Hakemi çok beğendim bugün. 4. hakem ve yardımcıları düzeltmek lazım. Çizgi hakemi penaltı evet doğru uyardı ama diğer pozisyonları de gördükleri zaman söyleyecekler. Birçok kartlık pozisyonda uyarılarda bulunmadılar. Bu tip işler olduğu zaman güven sarsılıyor. Hakemin de bugünkü güzel futbolda etkisi var Bizlerde hata yapıyoruz. Bunları azaltmalıyız. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Taraftarlarımız olağanüstü destek oldular. Şehir hareketlendi. Futbol oynayarak kazanıp veya kaybetmeliyiz. Bugün oyun olarak üstündük. Şimdi daha üstün olabilmeyi kendi aramızda konuşacağız” dedi.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X