UÜ’de kayıtlar başladı

YKS sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte üniversitelerde kayıt işlemleri yapılmaya başlandı.

UÜ’de kayıtlar başladı

İşlemler online olarak 16-21 Ağustos tarihlerinde yapılacak. İsteyen öğrenciler 19-23 Ağustos tarihleri arasında üniversiteye gelerek görevli memurlar vasıtasıyla da kayıt olabilecek. Kazandıkları bölümlere kayıt olmak isteyen öğrenciler ve veliler mesai saatleri içinde Uludağ Üniversitesi’ne giderek kolayca kaydolabiliyor. Üniversite yönetimi tarafından kayıt masalarının oluşturulduğu merkezde fakülte ve meslek yüksekokullarının kayıtları alınacak. Yapılan planlamaya göre; 19 Ağustos tüm meslek yüksekokulları, 20 Ağustos Tıp Fakültesi, Veteriner Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, 21 Ağustos İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Ziraat Fakültesi ve İnegöl İşletme Fakültesi, 22 Ağustos Eğitim Fakültesi, İlahiyat Fakültesi ve Hukuk Fakültesi, 23 Ağustos Fen-Edebiyat Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ve Mimarlık Fakültesi’nin kayıt işlemleri yapılacak. 

DOLULUK YÜZDE 98’E ULAŞTI …

Hazırlanan Öğrenci Kayıt Merkezi’ni gezen Uludağ Üniversitesi Rektörü Ahmet Saim Kılavuz, yeni öğrencilerle sohbet etti. Üniversite olarak yüzde 98 doluluk oranına ulaştıklarını kaydeden Kılavuz, “Kayıt işlemleri sırasında öğrencilerimizin ve velilerimizin zorluk yaşamamaları için hazırlıklarımızı yaptık. Öğrencilerimizin tüm beklentilerini karşılayacağız. Onların eğitimleri esnasında ve mezuniyetlerinin ardından da üniversite olarak büyük katkılar sağlayacağız” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X