Uyurken çorabınızın içine bir dilim soğan yerleştirin! Mucizeye şahit olun

Soğan’ın vücudumuza baştan aşağı birçok faydası bulunuyor. Uyurken çorabınızın içine bir dilim soğan yerleştirin bakın neye fayda sağlıyor!

Uyurken çorabınızın içine bir dilim soğan yerleştirin! Mucizeye şahit olun

Uyurken çorabınızın içine bir dilim soğan yerleştirirseniz bakın vücudumuza nasıl fayda sağlıyor!
 

1. Soğanın detoks etkisi çok güçlüdür!

Ayaklarınızın altı sinir ve damar uçları bakımından oldukça zengindir.  Ayağınızın altına bir müdahale, tüm sinir ve dolaşım sisteminize müdahale demektir. Sülfürik bileşenler bakımından epey yoğun olan soğanı yatmadan ayağınızın altına koyduğunuz takdirde, soğanın sülfürü vücudunuza hızla işler, toksinlerin vücuttan atılmasına katkıda bulunur.

2. Soğan ayak kokusunu giderir!

Soğan doğal bir antibiyotik olduğu için, aynı zamanda doğal bir antibakteriyeldir. Ayağınızın altında kokuya sebep olan bakterileri ve mantar mikroplarını hızlı bir şekilde giderir, koku kalmaz.

3. Soğan kanınızı temizler!

Soğanın içindeki fosforik asit siz uyurken dışarı, oradan da kanınıza salınır. Bu sayede uyurken kanınızı temizlemiş olursunuz!

4. Soğan bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirir!

Soğanın antibakteriyel özelliği yalnızca ayak kokunuzu gidermeye yaramaz, aynı zamanda kana karışarak bağışıklık sisteminizin kuvvetlenmesine yardımcı olur.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X