Uyuşturucu ile mücadele artarak devam edecek

Vali İzzettin Küçük Mustafakemalpaşa’ya bağlı Dere Mahalle’yi ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. İzzettin Küçük, uyuşturucu ile mücadelenin artarak süreceğini ifade etti.

Uyuşturucu ile mücadele artarak devam edecek

Mahallede yapımı süren okul ve cami inşaatlarında inceleme yapan Vali İzzettin Küçük, “Devletimizin tüm imkânları ile yanlarında yer aldığı roman vatandaşlarımızla iftihar ediyoruz. İnşallah 2-3 ay içerisinde okulumuz tamamlanacak. Cami inşaatımıza olan desteğimiz de artarak devam edecek. Şuan gruplarında birinci olan futbol takımımıza da 25 bin liralık bir destekte bulunmak istiyorum” dedi. 

SPOR, MÜZİK VE SANAT

Vali izzettin Küçük, uyuşturucu ile mücadele çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Gençleri uyuşturucudan, sportif faaliyetlere, müzik, sanat ve daha birçok uğraşa yönlendirerek korumak istediklerini ifade eden Vali İzzettin Küçük, “Yakın zamanda bağımlılıkla mücadelede çığır açacak İnsanlık Köyümüzün açılışını gerçekleştireceğiz. Bir köyümüz daha yapım aşamasında ve uyuşturucu ile mücadelede aileleri bilgilendiren 750 bin broşür bastık. AMATEM ve ÇAMATEM’lerin sayılarını ikiye çıkartıyoruz. Yavrularımızın hayatlarının karartılmaması için mücadelemiz, vatandaşlarımızın da desteği ile artarak sürecek. Eminim ki, yarınımız bugünden çok daha güzel olacak” dedi. 

GENÇLERLE BULUŞTU

Ardından Mustafakemalpaşa Sosyal Dayanışma Merkezi’ne (SODAM)  geçen Vali İzzettin Küçük, burada kuaförlükten, aşçılığa, terzilikten, müzisyenliğe birçok alanda meslek sahibi yapılan gençlerle buluştu. Bilardo oynayarak stres atan gençlerin oyununa eşlik eden Vali İzzettin Küçük, Mustafakemalpaşa Kaymakamlığı’ndaki toplantıya katıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X