Uyuşturucu parası için karısını öldürdü

İstanbul Maltepe’de uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen bir şahıs, kendisine para vermeyen eşini biri 1 yaşında, diğeri 5 aylık iki çocuğunun gözü önünde kalbinden bıçaklayarak öldürdü.

Uyuşturucu parası için karısını öldürdü

Olay, Maltepe Gülsuyu Mahallesi Nöbet Sokak’ta bulunan bir evde meydana geldi. İddialara göre uyuşturucu kullanan Ozan B. (19), eşinden uyuşturucu temin emek için para istedi. Öznur B. (19) ise, eşine parası olmadığını ve çalışıp kazanmasını söyledi.

Sinirlenen şahıs, eline aldığı bıçakla 1 yaşında ve 5 aylık iki çocuğunun gözü önünde karısını kalbinden bıçakladı. Karısını bıçaklayarak öldüren Ozan B., olayın ardından polise teslim oldu. Olay yerinde polisin yaptığı çalışmanın ardından talihsiz kadının cesedi incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Talihsiz kadının yakınları, Ozan B.’nin 2014 yılında eşini bir kez daha bıçaklayarak yaraladığını iddia etti. Genç kadının yakınları, ceset evden çıkarılırken sinir krizi geçirdi.

Öznur B.’nin yakınları, Ozan B.’nin uyuşturucu kullandığını, sürekli eşiyle kavga ettiğini ve eşine dilencilik yaptırarak geçimlerini sağladıklarını iddia etti. Katil zanlısı koca, emniyetten çıkarılırken basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X