Uyuşturucu satıcılarına polisten suçüstü!

Karacabey’de önceki gün bir istihbaratı değerlendiren polis ekipleri, takibe aldıkları şahısları uyuşturucu satışı yaparken suçüstü yakaladı.

Uyuşturucu satıcılarına polisten suçüstü!

Bursa’dan, 34 AE 1408 plakalı araçla Karacabey ilçesine uyuşturucu getirildiği ihbarını değerlendiren polis ekipleri, araç içerisinde bulunan Oktay A. (36), Şükran C. (30) ve Erdoğan A.’yı (26) takibe aldı. İlçenin Sırabademler Mahallesi 88 Sokak üzerinde Oktay A. ve Şükran C.’nin birlikte yaşadığı evi izlemeye alan ekipler uyuşturucu satışı yapılırken suçüstü yaptı. Yapılan baskında şahıslarla birlikte 40 adet bonzai, 3,5 gr satışa hazır esrar, 4 adet extacy hap ve uyuşturucu yoluyla kazanıldığı tahmin edilen 3 bin 500 Türk lirası ele geçirildi.

Daha önceden sabıkası bulunan zanlıların Sırabademler ve Saadet mahallelerinde uyuşturucu satışı yaptıkları tespit edildi. Adliyeye sevk edilen şahıslardan Şükran C. (30) ve Erdoğan A. (26) tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X