Uyuşturucu yine `can` aldı

Adana`da, kolundan eroin enjekte eden 26 yaşındaki Can Çöl, yaşamını yitirdi.

Uyuşturucu yine `can` aldı
Olay, saat 03.00 sıralarında merkez Çukurova İlçesi’ndeki Huzurevleri Mahallesi’nde meydana geldi. Uyuşturucu bağımlısı olduğu ileri sürülen ve bağımlılıktan kurtulup bir markette 10 gün önce işe başlayan Can Çöl, 3 ay önce S. Çöl ile evlendi. Gece uyanan kadın, kocasını banyoda hareketsiz yatarken buldu. Eve gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Can Çöl’ün öldüğü belirlendi.
 
100’üncü Yıl Şehit Rüştü Bayram Polis Merkezi Amirliği’nde ifade veren S.Çöl, “Akşam 20.00 gibi eve geldim, eşimin garip bir hali vardı. Gözleri büyümüş, tedirgin şekilde bakıyordu. Ne olduğunu sordum, ilaç aldığını söyledi. Eroin olduğunu anladım, yemek yedirdim, sonra da yattık. Gece kalktığımda yatakta yoktu” diyerek olayı anlattı.
 
Uyuşturucuyu arkadaşı A.T.’den aldığı iddia edildi Can Çöl’ün cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X