Vahşice öldürülen genci binlerce kişi uğurladı

Orhangazi’de bıçaklanıp boğularak boş araziye atılan iş adamının 18 yaşındaki oğlu, binlerce kişinin katılımıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Vahşice öldürülen genci binlerce kişi uğurladı

Edinilen bilgiye göre, dün kale bölgesindeki arazide bulunan ve bugün ailesi tarafından teşhis edilen 18 yaşındaki İbrahim Yerli’nin cenazesini Adli Tıp’tan yakınları aldı. 28 Ocak’tan bu yana kaybolan İbrahim Yerli’nin cenazesi Arapzade Mahallesi’ndeki evinin önüne getirildi. 

İbrahim için cenaze aracından indirilmeden dualar okundu. Burada toplanan yüzlerce yakını İbrahim Yerli, için gözyaşı döktü. Annesi Özlem Yerli, yakınlarının desteğiyle ayakta kalırken, zaman zaman da baygınlık geçirdi. İşadamı baba Yılmaz Yerli ise, gözyaşlarına hakim olamadı.

BİNLER UĞURLADI

İbrahim Yerli’nin cenazesi ardından da Gazi Orhanbey Camii’ne getirildi. İkindi namazından sonra İbrahim için cenaze namazı kılındı. 

Orhangazi Kaymakamı Mustafa Selman Yurdaer, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Emniyet Müdürü Ramazan Alıcı’nın da katıldığı cenaze töreninde binlerce Orhangazili katıldı. İbrahim Yerli ardından da sevenlerinin gözyaşları arasında Orhangazi Mezarlığında toprağa verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X