Vali Büyük Seyhan Ve Yüreğir Kaymakamlarını Ziyaret Etti

Adana Valisi Mustafa Büyük, görevlerine yeni başlayan Seyhan Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu ile Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel’e iade-i ziyarette bulundu.

Vali Büyük Seyhan Ve Yüreğir Kaymakamlarını Ziyaret Etti

Adana Valisi Mustafa Büyük, görevlerine yeni başlayan Seyhan Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu ile Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel’e iade-i ziyarette bulundu. İlk olarak Seyhan Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Büyük, Kaymakam Şenol Bozacıoğlu ile ilçenin genel durumu hakkında sohbet ederken, Seyhan ilçesinin Türkiye’nin pek çok ilinden daha büyük bir nüfusa sahip olduğuna dikkat çekti. Vali Büyük, ilçelerde yaşanan sorunların giderilmesi ve ihtiyaçların karşılanması noktasında tüm kamu kurum ve kuruluşları ile el birliği ve diyalog içinde olmaya büyük özen gösterdiklerini kaydederken, Seyhan İlçe Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu’na görevinde başarılar diledi. Vali Mustafa Büyük, Seyhan Kaymakamlığı’nın ardından Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel’i makamında ziyaret etti. Yüreğir ilçesinin, yoğun göç alan bölgelerden biri olduğuna dikkat çeken Vali Büyük, tüm ilçelerdeki kamu hizmetlerinin en iyi ve hızlı şekilde verilebilmesine büyük özen gösterdiklerini söyledi ve ilgili kurum ve kuruluşlara ellerinden gelen tüm katkıyı vermeye kararlı olduklarını ifade etti. Ziyaret, Yüreğir ilçesinin genel durumunun irdelenmesiyle sürdü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X