Var gücümüzle çalışıyoruz

Chassis Brakes International Genel Müdürü Ahmet Yağcı, gerçekleştirdikleri çalışmaların ekonomiye katma değer olarak geri dönmesi için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi.

Var gücümüzle çalışıyoruz

Türkiye’nin en büyük fren üreticisi ve dünyanın fren üretiminde öncü firmalarından Chassis Brakes International, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından açıklanan ‘2017 Yılı İlk 250 Büyük Firma’ listesinde 39’uncu sırada yer aldı. Şirket, Bursa’nın ciroları itibari ile en büyük firmalarını belirlemek için düzenlenen araştırmada geçen yıl ise 49’uncu sırada bulunuyordu. Chassis Brakes International Türkiye Genel Müdürü Ahmet Yağcı, konuyla ilgili açıklamasında, araştırma listesinde bu yıl da yer aldıkları için büyük mutluluk yaşadıklarını söyledi.

Kuruldukları günden bu yana sürdürülebilir büyüme ve gelişimi esas aldıklarını vurgulayan Yağcı, ‘’Hayata geçirdiğimiz başarılı çalışmaların, ülkemize ve küresel ekonomiye katma değer olarak geri dönmesi adına var gücümüzle çalışıyoruz.

Bu anlamda da Bursa fabrikamız, ilk günden bu yana fark yaratmaya devam ediyor. Bu başarıda tüm çalışanlarımızın büyük emekleri var. Bu nedenle, tüm çalışanlarımızı tek tek yürekten kutluyorum” dedi. Daha fazla çalışarak, daha fazla üretmeye devam edeceklerinin de altını çizen Yağcı, geleceğe yönelik hedeflerine emin adımlarla yürüdüklerini kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X